Üzemeltető: Blogger.

2016. december 13., kedd

Tag:

Eszközök, berendezés

A kitöltőknél a felsorolt eszközök közül a leghangsúlyosabban a szemléltető eszközök, valamint az interaktív tábla és egyéb IKT eszközök fontossága figyelhető meg. A tankönyv, munkafüzet lényegességét 5 fokú skálán közepesnek ítélték meg a hallgatók, viszont ezzel szemben érdekes, hogy a lexikonok és ismeretterjesztő könyvek jelentőségét az ideális iskolában már 4-es fokozatúnak vélték. A legtöbb válaszadó szerint nagyon fontosak a játékok, társasjátékok, illetve az udvaron a mászókák és hinták. Hasonlóan magas arányban jelent meg a tanteremben elhelyezhető kényelmi funkciót szolgáló eszközök, például a babzsák, fotelek, és variálható asztalok iránti igény.

A hallgatók véleménye szerint az ideális osztályterem fényes, tágas, rendelkezik szőnyeggel és IKT eszközökkel, berendezését tekintve lehetnek összetolt padok, amelyek alkalmasak a csoportmunka hatékony kivitelezésére.

A tantermeken kívüli egyéb helyiségek lehetnek egy ideális iskolában az udvar, tornaterem, ebédlő, fejlesztő szoba, közösségi tér és a könyvtár.

About Unknown

Hi, My Name is Anna Nagy.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése